encabezado

 

Clica aquí per anar a la versió en castellà

esp 

 

 

 

 

Centre de Teràpies Naturals

Teràpies Alternatives

 

Acupuntura Rubí

 

 

 

 

Des de 1988

 

realitzant tractaments sempre a l'entorn de les Teràpies Alternatives com

 

la Teràpia Tradicional Xinesa en les seves diferents especialitats;

 

auriculoterapia, acupuntura, tuina (masaje, tui-na), fitoterapia, moxibustión.

 

i també

 

Homeopatía i Reiki

 

 

En les diferents pestanyes, trobareu una breu explicació sobre cadascuna de les disciplines que practico (pestanya Tractament), una altra amb les Ofertes actuals, la meva trajectòria professional (pestanya Currículum), la pestanya Articles on exposo una sèrie d'articles, consells i remeis naturals. I un espai de Contacte on es mostra la ubicació i adreça del Centre de Teràpies Naturals Acupuntura Rubí, el telèfon i un qüestionari per posar-vos en contacte amb mi a través del mail.

 

En cap cas s'ha de substituir els remeis o consells aquí exposats pel tractament implantat pel teu metge. És important que també l'hi comentis a ell.

 

A la columna de la dreta, podeu trobar una secció en la que recopilo alguns dels comentaris rebuts per persones tractades en el centre Acupuntura a Rubí des de l'any 2001 (pestanya Comentaris Usuaris), també un apartat en el qual podeu veure com pot ajudar l'acupuntura en l'embaràs, Una altra secció anomenada Revista, on hi ha un enllaç amb el meu blog en el que he agrupat i ho continuo fent en l'actualitat, una sèrie d'estudis clínics amb acupuntura, realitzats en diferents hospitals i que he recollit de la xarxa. Secció de Receptes de cuina dividides en dues parts, receptes vegetarianes i receptes delicatessen. Un enllaç al Facebook, on si hi feu clic en el "m'agrada", podreu seguir totes les publicacions, estudis científics, articles i receptes de cuina que vaig afegint, així com al Twitter i al Google +. I una zona de links amb enllaços a pàgines interessants en l'àmbit de les teràpies naturals.

 

Gràcies per visitar el meu Web

 

Acupuntura a Rubí

 

 

Artur López Sans

 

 

 

Copyright (c) 2020. Acupuntura Rubí - Artur López Sans. C/ Sant Jaume 28, 1er 1a. - Rubí - 08191. All Rights Reserved.