encabezado

 

Tractaments

 

de la

CEL·LULITIS

 

 

 

celulitis

 

 

Es denomina cel·lulitis, a la inflamació aguda, extensa i difusa dels teixits que no són buits. I es caracteritza per augment de calor local (hiperèmia) amb dilatació vascular, infiltració de leucòcits i edema sense supuració ni necrosi excepte en casos severs. Més freqüent en teixits subcutanis i menys en teixits profunds.

 

 

El Centre de Teràpies Alternatives Acupuntura Rubí, ofereix una alternativa per tractar la cel·lulitis, la electrolipólisis. S'utilitza per combatre aquelles zones de greix localitzat, impossibles d'eliminar amb la dieta. Considerada com una de les millors alternatives a la liposucció ja que no requereix anestèsia (amb els riscos que comporta) ni les habituals molèsties post-intervenció.

 

A un cost molt menor, s'obtenen en la majoria dels casos, una reducció espectacular. Per obtenir els resultats desitjats, se sol necessitar entre 6 i 10 sessions, una a la setmana, depenent del volum i la zona a tractar.

 

En segons quins casos, es poden observar els primers resultats ja a partir de la 1a sessió i com a manteniment, és aconsellable fer alguna més cada mig any. La tècnica consisteix en la introducció d'agulles d'acupuntura molt fines i indolores al llarg del teixit adipós (grassa). Aquestes són estimulades mitjançant impulsos en quatre fases ben diferenciades; ionització, vasodilatació, drenant i reafirmant.

 

Per a aquest tractament anticel·lulític, hi ha unes ofertes molt interessants en la pestanya

OFERTES

 

Acció dels estrògens sobre la cel·lulitis.

Aproximadament un any i mig abans que una dona tingui la seva primera menstruació, els ovaris augmenten el nivell de producció d'estrògens, la qual cosa porta a canvis anatòmics generals i especialment, de l'estructura òssia ja que per preparar una pelvis més ampla i preparada per a un embaràs eventual, el coxal s'obre lleugerament cap a fora i cap a enrere. Aquest desplaçament, separa la part superior dels dos fèmurs, el que origina una reducció de la distància entre els genolls, amb la conseqüència de genu valc i cames en forma de "tisores".

Al mateix temps, en desplaçar-se el trocànter major del fèmur lleugerament cap a enrere, s'escurça la distància que hi ha des del trocànter a la cresta ilíaca antero-superior de les pales del coxal, provocant una disminució de la tensió de dos músculs, el gluteus intern i el tensor de la fàscia lata, que s'insereixen a les esmentades àrees i que tenen com a funció, la de separar la cama i que al distensar-se, permeten la invasió grassa i l'inici de la cel·lulitis.

 

 

Acupuntura a Rubí

 

 

 

Copyright (c) 2020. Acupuntura Rubí - Artur López Sans. C/ Sant Jaume 28, 1er 1a. - Rubí - 08191. All Rights Reserved.