encabezado

 

Electroacupuntura

 

Electroestimulació

 

 

sobrepeso

 

 

 

L'electroacupuntura és una tècnica utilitzada en la acupuntura tradicional xinesa i que es va començar a utilitzar a la Xina al voltant dels anys 60.

 

En alguns llocs se li diu electropuntura i s'empra juntament amb l'acupuntura per estimular els punts acupunturals amb corrents elèctrica de baixa intensitat i s'utilitza sobretot, en el tractament contra el dolor crònic i malalties d'origen neurològic.

 

També s'empra l'analgèsia que produeix l'electroacupuntura per realitzar intervencions quirúrgiques substituint a l'anestèsia convencional.

Això proporciona un menor risc durant la intervenció i una millor recuperació en el postoperatori..

 

L'Organització Mundial de la Salut (O.M.S.), considera a la electroacupuntura com un dels 5 grans assoliments de la Acupntura Tradicional Xinesa.

 

Uns altres dels beneficis de l'electroacupuntura és que potencia l'efecte que ofereix l'acupuntura, produint efectes específics sobre el dolor crònic, registrant-se en alguns casos, efectes més ràpids i utilitzant menys temps per sessió que amb l'acupuntura.

 

L'electroacupuntura no ha de realitzar-se sobre zones com la gola o el cor. Ni en persones amb patologies cardíaques, epilèpsia, accidents cerebrovasculars, convulsions, pacients amb marcapassos o algun tipus de pròtesis.

 

 

 

Acupuntura a Rubí

 

 

 

Copyright (c) 2020. Acupuntura Rubí - Artur López Sans. C/ Sant Jaume 28, 1er 1a. - Rubí - 08191. All Rights Reserved.