encabezado

 

Tractaments

 

a través de la

MEDICINA BIOLÒGICA

Fitoteràpia Xinesa

 

 

medbiologica

 

 

 

La medicina biològica, segons el Dr. Félix Irigoyen, neix de la fusió entre la medicina occidental i la medicina tradicional xinesa.

 

 

Unint aquestes dues formes d'actuar, la Medicina Biològica ha creat el seu sistema de diagnòstic biològic, basat a valorar els "eixos biològics interns" en què cada persona crea les seves alteracions i els seus símptomes, o el que és el mateix, es tracta d'esbrinar els motius exactes pels quals ha aparegut la malaltia en cada persona i així, poder crear una fitoteràpia personalitzada que les corregeixi.

 

A través del pols, estat de la llengua, signes externs, una sèrie de preguntes (tal com es realitza en l'acupuntura) i el diagnòstic realitzat pel teu metge, intentem esbrinar quins són els eixos metabòlics alterats que produeixen la malaltia. Una vegada localitzats i a través d'una fitoteràpia personalitzada, la mateixa que es realitza als hospitals xinesos, podem arribar a regular aquests eixos metabòlics. Si això succeeix, la malaltia desapareix.

 

Com sabem que, perquè aparegui una malaltia és necessari l'alteració de varis d'aquests eixos metabòlics, si a mesura que anem observant l'aparició d'aquesta alteració l'anem corregint, estaríem actuant a manera de "posar pals a les rodes" a l'aparició de qualsevol malaltia. Pel que, igual que l'acupuntura, es tracta també d'una medicina preventiva.

 

En aquest cas no s'utilitzen agulles, només és l'ús d'aquestes plantes, que es presenten en forma de comprimits o càpsules i és un excel·lent tractament coadjuvant al de l'acupuntura doncs en molts casos, escurça la durada tractament, així d'aquesta manera, estalviem temps i diners.

 

 

Acupuntura a Rubí

 

 

 

Copyright (c) 2017 . Acupuntura Rubí - Artur López Sans . C/ Sant Jaume 28, 1er 1a. - Rubí - 08191 . All Rights Reserved.