encabezado

 

Com actua la

ACUPUNTURA

 

en el

EXCÉS DE PES

 

sobrepeso

 

 

 

Aprimar sempre és més fàcil amb l'ajuda de l'acupuntura doncs ens ajuda a calmar l'ansietat per menjar, drenar el fetge, regular els desequilibris energètics alterats que la produeixen i millorar el trànsit intestinal, entre moltes altres avantatges. A Acupuntura a Rubí, es realitzen tractaments específics per combatre el l'excés de pes i que van acompanyats d'unes pautes alimentàries personalitzades, senzilles de fer i en las que no es deixen de costat cap dels aliments bàsics i necessaris per a una correcta alimentació (a diferència de moltes altres dietes) i sense necessitat de complexos vitamínics ni altres complements que fan augmentar el cost del tractament.

 

Els resultats depenen, en tots els casos, de la quantitat del pes a perdre, del temps que fa que tenim aquest sobrepès en el nostre cos i de la bona execució de les pautes.

 

Tots sabem que el cos té "memòria", per això t'aconsellaria, que no comencis una dieta si no l'acabaràs.

 

Per a aquest tipus de tractament, hi ha un pla especial pel qual sense perdre efectivitat, es pot estalviar molts diners. Ho pots veure en la pestanya OFERTES

 

-------------------------------

 

La Acupuntura Tradicional Xinesa, denomina a l'obesitat simple com la “l'adipositat no patològica” però és una descripció que no la defineix completament. Es defineix Obesitat quan se supera en un 20% sobre les taxes recomanades per l'O.M.S.

 

En realitat, hi ha vàries formules per mesurar l'obesitat i altres dades més a tenir en compte com són, l'I.M.C. (índex de massa corporal), el de massa muscular i la tipologia del greix de cada persona.

 

Quan s'instaura l'obesitat, augmenta el pes i volum del teixit adipós, però també existeix una alteració metabòlica que es presenta, en cada cas, de forma diferent com a alteracions de les funcions en la hipòfisi, pàncrees, còrtex cerebral, hipotàlem, duodè, fetge, estómac, glàndules suprarenals i en la relació simpàtic/vagal. Per aquest motiu, és gairebé impossible dominar l'obesitat, augmentant sense parar al món desenvolupat, no existint productes farmacèutics per tractar-la.

 

El sobrepès i l'obesitat, estan íntimament associats amb algunes alteracions de la salut i a un augment de la mortalitat. Forma part de la síndrome metabòlica. És un important factor de risc per a malalties cròniques com poden ser les cardíaques, hipertensió arterial, diabetis, ictus i alguns tipus de càncer.

 

(extret del llibre "L'altre paradigma" i anotacions. Autor. Dr. Félix Irigoyen)

 

 

 

Acupuntura a Rubí

 

 

 

Copyright (c) 2020. Acupuntura Rubí - Artur López Sans. C/ Sant Jaume 28, 1er 1a. - Rubí - 08191. All Rights Reserved.